2013. augusztus 24., szombat

Szúnyog



Flórát megcsípte egy szúnyog. Rögtön két helyen is. Balázs bosszút esküdött, rögtön, mikor meglátta a csípéseket. Felkutatta és kilapította a lényt. A lányt szerencsére a csípések nem zavarták és nem hátráltatták semmiben. Új játéka a pakolás, pontosabban a ruha pakolása. Múltkor hajtogattuk a kinőtt ruháit, amit én összehajtottam és félretettem ő szétbontotta és eldobta. Olyan helyes kézmozdulattal dobja el a ruhákat egyébként, hogy nem lehet nem nevetni rajta. Vagy legalább mosolyogni.
Ugyan ezt csinálta az Apukája széken lévő ruháival. Egyenként lerámolta őket, majd átvizsgálta azokat, mint aki keres rajta valamit. Megfogdosta az anyagot, amikor valami érdekeset talált akkor elidőzött. Érdekesség neki a nadrágba varrt gumi, a madzag, a zseb, egy-egy gomb. Annyira elmerül a vizsgálódásban, hogy ilyenkor teljesen megszűnik a külvilág. 
Nagyon ügyesen fog. Van egy egymásba összerakható és fel is építhető tornya. Azokat szedi szét vagy dönti le. Cuki mikor a 6 elemből álló tornyot egyesével leszedi, vagy az egymásba rakott kockákat szedi épp szét.
Vagy kalapál velük és közben pislog, mikor összeérnek az elemek. Olyan nagyon nagyon, végtelenül cuki. Pedig hogy utáltam régen ezt a cuki szót.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése