2015. augusztus 11., kedd

augusztus

Egészen pontosan két hetes szabadságomat töltöm itthon, Flóra pedig az egy hónapos bölcsis szabadságának utolsó hetét nyomja éppen.Ez idő alatt vigyázott már rá Anyukám és Balázs 1-1 hétig,voltunk nyaralni Nyíregyházán és Szegeden és most együtt töltjük az utolsó hetet. 
Kutya meleg van és a nyaralás alatt is az volt. Voltunk állatkertben mindkét városban, a gyereknek mind a kettő nagyon tetszett, bár Szegedről hiányolta a húzhatós 4-es rajtszámú kiskocsit, amiben Nyíregyházán olyan kényelmesen végig kocsikázta a SóstóZoo állomásait. Mindkét helyen elég jól aludt, Szegeden még az aquapolis egy árnyékos szegletében is sikerült neki 2-2,5 óra csendes pihenőt tartania, hogy aztán a vízben csillogó szemekkel tekintgessen a csúszda felé, ahol aztán vagy 5x-6x le is jött, velem. Merthogy neki a másfél méteres vízbe érkező csúszda tetszett, a rózsaszín. Aztán már a fehérrel is megbarátkozott. Sajnos képeket nem csináltunk, de egy élmény volt a gyerek arca, ahogy áhítattal nézi a lecsúszókat, majd kéri ő maga is, hogy jöjjünk ott le.Lejöttünk.

Itthon folytatódott a strandszezon kis malőrrel, Flóra szavával élve ugyanis "becsipte" Őt egy méh, de a kezdeti visítás után minden visszaállt a normális menetrendbe, küzdünk a meleggel, a szúnyogokkal. Nomád gyerekünk alig ruhában, tele pocakkal,csapzottan, leggyakrabban mezítláb szaladgál a kertben, vagy tolja a mindenféle portékával telerámolt bevásárlókocsiját, vagy kiabál a szintén telepakolt és elszabadult Dömikével...szerintem megéli a nyarat.
... és Szegeden még csak rolettit itthon meg már fagyit is eszik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése