2013. május 18., szombat

Már nem vegetáriánus...

Egészen pontosan egy hete Flóra a vegetáriánusok közösségéből átlépett a  húsevők boldog táborába. Különösebb fennakadást nem okozott nála a váltás.Nálam viszont, egyrészt a megturmixolt hús és krumpli keveréke nyúlós lesz, Flóra kezdetben ki nem állhatta a nyúlós krumplit, ezért hangoztattam 20 másodpercenként, mint valami kakukk madár, hogy jaj, nem fogja megenni, jaj, nem fog neki ízleni, jaj, jaj és jaj. Egészen addig jajongtam, míg az első falatot el nem tüntette. Gond nélkül. Teljesen feleslegesen jajongtam. Készségesen falatozta a nyúlós "trutyit" és teszi ezt azóta is (nem mindig nyúlós "trutyit" kap) az ételekkel.
Azt hiszem - bár nem tudom, hogy egy ekkora gyereknél lehet e kedvenc ételről beszélni - szóval, eléggé kedveli a brokkolit és boldogan tátog, ha alma van banánnal uzsonnára. Nehéz egyébként megállapítani, hogy mit szeret leginkább, mert egyenlőre nem nagyon van olyan, amit ne enne meg. (fene a jó dolgunkat, tudom) Így nehéz elképzelnem, hogy van olyan, aki már ebben a korban is válogat, mert ő nem. (nem tetézem tovább.. :D )


Az, hogy a partedliket és Flórát az étkezések alkalmával eléggé összekoszoljuk, az mindkettőnk (mind3unk) érdeme és kb. egyenlőre ez az egyetlen árnyoldal. Nem vagyok ügyes etető, viszont rendszeresen gyönyörködöm a maszatos Floci ábrázatában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése