2014. szeptember 12., péntek

Változik

Úgy tűnik a szeptember az egy ilyen hónap. 1-én Keve unokatesót "elengedtük iskolába", a szomszédunkban lakó kislányt óvodába, Flóra felavatta a bilit, illetve elseje óta sokat esik az eső. Így, remek benti játékokat talált ki a mi kis kreatív gyermekünk.
A fotelből egyesével ledobja a labdáit.
Felmászik a fotelbe és egyesével annak a háta mögé ejti először a puhát, aztán a kicsit, majd a sima labdát. Mert a sorrend sem mindegy. Aztán összeszedi őket és újrakezdi az egész produkciót.
Ma a puffra mászott fel és érdeklődött a cserepes virág egészségi állapotáról.
Viszont, amit nem bírtam ki nevetés nélkül. Azt tudtam, hogy nagy rámoló, mert a zsírkrétáit és a kirakós elemeit állandóan a-ból b-be és vissza pakolja, de volt, hogy a TV mögé is bezsúfolta a fa elemeket. Viszont, este a spájzból kihozta az uzsonnára, tízóraira való nasijait és rejtette a TV mögé a frutapurát, kölesgolyót, dörmi kis mackót és a fényképezőgépbe való elemeket (?!) A rendrakás ellen pedig, természetesen hangosan tiltakozott.
A pakolásról még csak annyit, hogy a kerti kis házából is egyesével kihozza, és a betonra teszi a babáit. Ha mind a 3 kiért,  egyesével mennek vissza, lágy mozdulattal kintről behajítja a játékokat az ablakon át a házba.
Most, hogy ezt leírtam, tudatosult bennem, hogy 3 babája és 3 labdája van a kertben, szintén 3 labdája van a lakásban. Csak azért nem élünk a 3-as bűvöletében, mert 4 kismotorunk van. (Bár, csak 1 saját, ó jaj, akkor lehet, hogy mégis.)








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése