2014. május 28., szerda

Flóra babái

Flóra elég rideg módon bánik velük. A kis kerti házában tartja őket, minden nap megjelenik velük. Megnézi a szemüket, finomnak nem nevezhető mozdulattal felnyitja, vagy a kis ujjival gyakorlatilag kinyomja azokat. Majd vagy lendületből földhöz vágja az épp kezében lévőt, vagy csak, mert valami érdekesebbet észrevesz simán elhajítja. Akkor csak repül és nem puffan nagyot a baba. Ez volt eddig a szokásos menet, de a héten: Kihozta a babát a kis házból, konkrétan a  kék ruhásat és megindult vele a kapu irányába. Hova viszi a babát ez a gyerek?- gondoltam.
Vagy sétálni megy vele, vagy ki akarja dobni a kukába, mert még az volt arrafelé. Naná, hogy a kukát célozta meg. Végül nem sikerült a projekt, de fogalmam sincs, hogy honnan szedte az ötletet, hogy kidobja a babáját.
Tegnap kicsit azért kompenzált. Mikor látta, hogy Hanna, a szomszéd kislány milyen szépen játszik a babákkal, hintáztatja és nem a földbe döngöli azokat, akkor Flóra is erőt vett magán és ringatta egy kicsit a rideg tartásban lévő babáit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése