2014. május 19., hétfő

Hát, ez nem jött be

Tökéletesen aludt, teljesen kipihente magát, együtt indultunk útnak és boldogan utazott. Aztán leszálltunk, de Apa továbbment. Mi meg bementünk, azt se tudta, hogy hova. 
Kipróbáltuk a Csiri-biri foglalkozást, de Flórának nem tetszett. A gyerekekkel és a színes labdákkal nem volt különösebb gondja, utóbbival még játszott is. De valami nagyon nem volt a helyén, vagy a hang, vagy a taps, vagy a hirtelen váltások, vagy úgy az egész. Az elején valami elromlott és a foglalkozás végéig nem is tért vissza a jókedve. Voltak pillanatok, amikor azt hittem, hogy na most már ok. lesz, de nem lett.
Az egyik ilyen pillanatban épp egy sárga labdával játszott, ami elgurult és egy másik kislány előbb ért oda a labdáért, mint a Floci. El is vitte a labdát és ezzel együtt a gyerek jó pillanatát is.
Szerencsére a buborékfújót nem adták oda gyerekeknek, így azt, legalább az elejétől a végéig örömmel nézte.
Hangulatjavításként hintáztunk egyet, szerencsére a hintából senki nem akarta kilökni a gyereket, így végignevette azt a 10 percet, amit ott töltöttünk. 
Itthon aztán leltárt tartott a kerti játékai között, szerintem mindegyiknek elpanaszolta milyen helyen járt délelőtt, majd fáradtan aludni tért. Bár előtte "jól beültetett a hintába."
Flórának eddig, reszeltük az almát és a körtét, bár utóbbit már nem mindig. Ma úgy gondoltam, hogy felvagdosom falatokra a gyümölcsöket és eszegesse kézzel, vagy kanállal, mert mostanában erősen próbál önállóan enni. Amiben egyébként ügyes. Tehát, ezen felbuzdulva, adom neki a falatot, ő meg küldi vissza, mint a MÁV jegyautomata, ha nem tetszik neki a papírpénz. Rendben gondoltam, akkor a maradékot reszeljük, nem erőltetem inkább. Reszelem a körtét, mikor látom, hogy kis kezével kapkodja a szájába a falatkákat. Úgyhogy jól elmozdultam a lövőcselre. Két tányérból 3 evőeszköz használatával teljesítettük a tízórait. Nem baj, legalább már így is eszi.








Hétvégén nyári sityakot szerettünk volna venni Flocinak. Végül hazatértünk egy kalappal, amit egyszerűen csak "Loraingölszvájder-nek hívok, mert a Farm ahol éltünkben voltak ilyen dolgok. Sajnos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése