2012. november 12., hétfő

Barátom: a séta?!

Napi rendszerességgel megyünk, remélem az idő sokáig kegyes lesz hozzánk. Általában egy-másfél órát vagyunk kint és Flórának és nekem is jót tesz. Én egyébként is szeretem a színes őszi hangulatot, illatot és olyan régen volt már, hogy napközben szabadon sétálgathattam a friss levegőn.
Flóra egy idő után mindig elpilled aztán fel fel ébred, szóval igazán mélyen azért nem tud aludni, de jól elvan miközben ide oda tologatom. Mindig talál valami érdekes látnivalót, hol a babakocsi címkéje, hol egy cipzár, de az útitársnak mellétett "schmusetuch" még véletlenül sem.
Séta után aztán annyira fellelkesül, hogy már nem óhajt aludni, így általában minden nap van minimum egy kimaradt alvásidő, néha sajnos több is. Az mondjuk már zavarni szokott, mert mégse normális, hogy a láthatóan álmos és fáradt emiatt ingerült és türelmetlen Flóra valamiért csak nem tud elaludni. Még akkor sem, ha a cumi ott van a szájában és úgy mozgatja, mint a nyulak az orrukat.
Viszont a sétáknak hála egészségesen és gyorsan telnek a napok, egyszer csak azon veszem észre magam, hogy már három óra és ezzel együtt rögtön el is fog a kétségbeesés. 
Igen, három óra van és Flóra gyakorlatilag 10-től nem aludt normálisan. Normális ez?
                                                                                        Üdvözlettel: "Aggódósanyu"



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése