2013. február 14., csütörtök

Küzd

Az üvegvágó hangot nem azért adja ki, mert neki nagyon rossz. Nem, feltételezhetően azért, mert rájött, hogy Ő ilyenre is képes és ami számunkra szomorú, tetszik is neki. Ezért teli tüdőből, egy levegővel addig "vágja az üveget", amíg a feje el nem kezd vörösödni. Majd 10 másodperc technikai szünet - kifújás belégzés - után folytatódik a műsor. 
Küzd, mint aki kúszni szeretne. A hátáról megfordulni még nem tud, de mászni már mászna. Nagyon érdekli a világ. Úgy méregeti az embereket, hogy arra nincsenek szavak. 
A héten megmértük:7200 gramm. 
A haja nagyon cuki. A két oldalán van egy egy  tincs, ami nem kopik, így az már a füléig ér, lassan fonni lehetne.
A csörgővel eljátszik, egyik kezéből a másikba veszi, húzza-vonja és ideig óráig elfoglalja magát.
Csípőficam 3 hónapos kontrollt is sikerült megejteni, így 4.5 hónaposan, de nem találtak semmi problémát, úgyhogy nem maradtunk le semmiről. Az Ortopédiai Klinikára volt időpontunk, elég sokan voltak, de remélem nem hoztunk haza semmilyen bacilust. Furcsa volt látni 6 hetes babákat és már most hihetetlen, hogy a Flóra is volt olyan picike.
Egyre inkább várom, hogy mikor adunk neki a tápszeren kívül mást is. Annyira figyeli, hogy mi mit eszünk, mit iszunk, hogy néha már sajnálom, hogy ő 4 hónapja csak a Milumil ízét érzi. De egyenlőre nem sietjük el, nem javasolják, hogy túl korán megismertessük a mesterségesen színezett és érlelt gyümölcsökkel és zöldségekkel, illetve a fájós pocóját sem szeretném idejekorán megterhelni.
Az új "képessége" hogy eltünteti a száját. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése